Menu

VG Ungdom deltog i international turnering i pinsen

image
23. maj 2018 kl. 22:23

I alt var 31 drenge i pinsen af sted til Prag, hvor de deltog i Prague Strahov Cup i årgangene U17 og U16 fra d 18-20 maj.

U17 holdet mødte i de indledende kampe hold fra Tyskland og Polen og kæmpede sig flot videre til slutspillet via en 2. plads i indledende pulje. I slutspillet blev der kæmpet i to tætte kampe om pladsen i finalen. Det blev desværre ikke til en plads i finalen, men VG U17 endte på en rigtig flot 5. plads i turneringen.

U16 holdet var havnet i en meget stærk pulje, og havde nogle rigtig hårde indledende kampe, hvor de var oppe mod hold fra Østrig, Tyskland og Danmark. Selvom spillet blev bedre gennem kampene blev det, desværre ikke til en plads i slutspillet. VG U16 endte på 10. pladsen i turneringen efter at have vundet den sidste placeringskamp.

VG Ungdom indtog Prag allerede fredag inden pinse, hvor dagen blev brugt til sightseeing. Her var der rig mulighed for at se mange af de seværdigheder som Prag byder på herunder blandt andet Karls Broen. Derudover blev turen også brugt på det sociale sammenhold blandt drengene på kryds og tværs af årgangene.

VG Ungdom har ud over en række sponsorater, fra blandt andet Rema 1000 i Viby, fået tilskud fra GIF’s venner, forældreforeningen Kuglen og Lions Ramsø, hvilket har gjort det muligt at deltage i turneringen i Prag. Og tak til Gadstrup Bustrafik for at bringe os sikkert frem og tilbage fra Prag.

VG Ungdom er et samarbejde mellem Viby IF og Gadstrup IF omkring ungdomsfodbolden i Roskilde Syd. Samarbejdet har stået på siden foråret 2017 for årgangene 2001-2003. Efter sommerferien udvides samarbejdet til at omfatte yderligere årgange, med henblik på at styrke ungdomsfodbolden yderligere i de to klubber.