Menu

VG - Sæsonpræmiere i weekenden

image
07. april 2016 kl. 13:21

De kolde og mørke timer på kunststofbanen, er efterhånden overstået og allerede i weekenden venter de første turneringskampe.

Spillerne har knoklet, faktisk siden starten af Januar, efter kun en måneds pause, for at være 110% klar til den nye sæson. Der er naturligvis altid mere man gerne vil arbejde med, men grundliggende har opstarten været rigtig god. Undervejs har spillerne været igennem utallige trænings sessioner, en stabil omgang træningskampe og en træningslejr i naturskønneNordsjælland. Det har betydet at udviklingen af spilkoncept samt den enkelte spillers evner og form, har rykket sig rigtig meget gennem månederne og det hele skal stå sin prøve på Lørdag, hvor der er point på spil i Gadstrup.

Serie 4 mandskabet starter ud, i en kamp mod nedrykkerne fra FC Ølby som snublede i sidste øjeblik i Serie 3. De havde muligheden for at redde sig i rækken, da de i sidste spillerunde tog imod Tune IF som allerede var sikret oprykning på dagen, men tabte med et enkelt mål i sidste spillerunde. Dermed frister de nu tilværelsen i Serie 4, hvor VG‘s drenge skal forsøge at gøre livet endnu mere surt for dem. Det bliver en svær kamp for hjemmeholdet i premieren, men de møder formentlig et hold som ikke helt tror på tingene – det skulle de gerne forsætte med efter kampen på Lørdag. Det er 14 sultne, unge spillere, som står klar når dagens dommer fløjter op klokken 12.00

Efterfølgende tager førsteholdet, som efter en kort sæson i serie 2, er tilbage i Serie 3 og skal forsøge at gøre kunststykket efter fra forrige sæson. Der er arbejdet rigtig meget med organisationen på holdet, men der er stadig langt vej før at tingene spiller præcis som trænerteamet ønsker det. I denne korte sæson, hvor man kun møder hver modstander en enkelt gang, er der ikke råd til større offdays og derfor er planen for dagen også klar:

“Vi skal være der fra minut 1 af, alle sammen. Det er en modstander vi har lidt kendskab til og som vi ved tager imod hver en gave vi stikker dem – derfor skal fejlene minimeres og vores eget spilkoncept skal sidde lige i skabet. Vi har ikke 3-4 kampe til at komme i gang, så det er min forventning at de udvalgte 14 mand er på toppen Lørdag. Desværre er vi gået fra at være velsignet i forhold til skader og afbud, til at have en bunke startspillere på listen til weekenden – hertil skal truppens bredde stå sin prøve for første gang. Det vigtigste er vores indstilling når vi går på banen, som vi tidligere har haft problemer med i serie 2. Der er simpelthen ikke råd til at andre tilskuere, end dem som står uden for banen. Missionen for weekendens kamp er klar for enhver, der skal 3 point på kontoen hvis vi skal indfrie et ønske om at rykke op i foråret”

Fløng-Hedehusene står klar på modsatte banehalvdel klokken 14.00 og vil naturligvis gøre alt for at forpurre hjemmeholdets fest. De flirtede med nedrykningsstregen i sidste sæson, men har formentlig alle intentioner om at vise at det var en engangsaffære.