Menu

VG Fodbold U14 trodser Corona og giver den gas

image
11. februar 2021 kl. 14:42

Hvad gør man, når Corona lukker ned for fodboldtræningen? Man tager selvfølgelig imod en stor udfordring fra trænerteamet.

Som så mange andre aktive sportsudøvere er Viby- og Gadstrupdrengene fra VG Fodbold U14 blevet ramt af Corona-restriktionerne og træning og kamp har været lukket ned siden december. Det har desværre sat en stopper for en flot udvikling, som drengene har været igennem i denne sæson.

En hård opstart efter sommerferien 2020 med blot 8-10 drenge til træning og svære betingelser til kamp, blev vendt til en trup med masser af gejst, motivation og godt humør,18-20 drenge til træning og en masse flotte resultater i holdets første sæson med 11-mands fodbold.

Udviklingen blev til dels hjulpet på vej af et samarbejde med firmaet ProDefending, som bød på sprinttræning på højt niveau og 2 træninger med den tidligere professionelle Brøndby-spiller Peter Foldgast, som gav gode råd og fif til angrebsafslutninger.

Så hvordan holder man sig i form under en nedlukning, når det er svært med online fodboldtræning hjemme på teenageværelset?

Trænerteamet har her i februar udfordret de seje drenge: hvis de samlet løber 500 kilometer i februar, venter der en fed forårs- eller sommerfest, når vi igen kan mødes. Drengene har med godt humør taget udfordringen op og er på trods af februar-kulden allerede godt i gang.

Det er også lykkedes at finde nogle sponsorer, som skal være med til at sikre en rigtig hyggelig og velfortjent aften til drengene.

Meny i Viby sørger for pizza til alle og der bydes desuden på Faxe Kondi og Pepsi Max samt chips til alle mand fra Lay’s og Doritos.

Der skal lyde en stor tak til sponsorerne for den flotte opbakning. Nu er det så op til drengene at sikre at festen også bliver en realitet. Dermed vil formen være også sikret i forhold til 2 nye angrebstræninger med Peter Foldgast, der ligger og venter, når træningen starter igen. Dette suppleres desuden med en træningsaften med en af Danmarks hurtigste sprintere, Tobias Gorgone Larsen, der kommer forbi og sikrer endnu hurtigere fødder hos de seje drenge.

Så skulle I møde nogle seje drenge på 13-14 år, der trodser vinterkulden og løber på vejene i Viby og Gadstrup de kommende uger, så giv dem lige en ”thumps up”. Det har de fortjent!