Menu

U6 til første stævne i Tune

image
29. januar 2017 kl. 21:57

Det var med spænding for både drenge og forældre, at vi alle troppede op i Tune Hallerne. For os forældres vedkommende var tankerne først og fremmest, om drengene kunne stå distancen - nu der var flere på holdet på blot 4 år.

Dem fik vi hurtigt pakket af vejen, da Tobias, Alvin, Johan, Anton og August - hurtigt fik smidt premiere-nerverne. Den første kamp blev vundet, men vigtigst af alt fik alle spilletid og en rigtig god oplevelse med sig videre.

De næste tre kampe bød på intense minutter med mere modstand, og mål i begge ender. Specielt i den sidste kamp mod Rosenhøj, blev der bidt negle. Rosenhøj havde uddelt store prygl til al modstand, men Gadstrup kunne de ikke knække. Kampen endte uafgjort, men med en sen (og ufortjent) ulignende scoring af Rosenhøj.

Alle fire kampe blev styret perfekt af Mathias og Jonas. Tak for indsatsen, drenge - det er tydeligt at se, at I har fået krammet på spillerne og det ses på banen, og fra sidelinien.

Mange tak for den gode opbakning fra forældre og bedsteforældre, og en speciel tak til Alvin og mor Anja, for hjemmebag til "3. halvleg". Det afsluttede en supergod dag i Tune, og gav drengene lyst til endnu flere gode oplevelser.