Menu

Så træner VG 07/08 med landsholdsspillere!

image
14. september 2020 kl. 09:08

De seje Viby- og Gadstrupdrenge i VG Fodbold årgang 2007/2008 har fået godt gang i efterårssæsonen og har spillet de første kampe i 11-mandsfodbold. Derudover havde vi mandag den 31. august besøg af Anders Nielsen, som tidligere har spillet professionel fodbold i Danmark, Sverige og Holland og i dag er tilknyttet firmaet ProDefending. Vi havde fokus på sprint-øvelser, som gav drengene en masse gode fif til at få ekstra fart i fødderne, hvilket vi helt sikkert vil kunne bruge fremadrettet i kampene. 

Men der er plads til flere og skulle du have lyst til at prøve at træne med tidligere landsholdsspillere, har du også muligheden for det her i september og oktober, hvis du starter op på holdet.

Mandag den 14. og den 21. september har vi fokus på angrebstræning og vi får besøg af Peter Foldgast, der i sine unge dage spillede 14 kampe på det danske U19 landshold (og scorede i halvdelen af dem), har spillet næsten 75 kampe for Brøndby og også været professionel i Tyskland. Mange husker helt sikkert Peters drømmemål mod FC Midtjylland i sæsonen 2002/2003 - hvis ikke, så kan Google hjælpe :-)

Fredag den 2. og lørdag den 3. oktober holder vi en mini-træningslejr i Viby, hvor vi får besøg af den tidligere landsholdsspiller Martin Albrectsen. Martin har spillet 26 kampe på U19- og U21-landsholdene og også 4 kampe på det "rigtige" landshold. Og ud over 150 kampe i engelsk fodbold, har han optrådt for både Brøndby og FCK i Superligaen. Martin kører fredag den 2. oktober en træning, hvor vi har fokus på at udvikle det forsvarsmæssige. 

Vi slutter træningslejren af med en turneringskamp på Viby Stadion om lørdagen efterfulgt af fælles frokost. 

Så skulle du også have lyst til at starte op til fodbold - enten som tidligere spillere eller helt ny - kan du kontakt Lars på 2321 2583 og høre nærmere. Tjek også hjemmesiderne for Viby IF Fodbold og Gadstrup og se under "U14 - årgang 2007/2008" for mere info.

Vi glæder os til at se dig.