Menu

Gadstrup sen. oldgirls til LM i Vingsted

image
11. februar 2017 kl. 11:31

Igen i år deltog Gadstrup sen. oldgirls i DGIs Landsmesterskaber i indendørs i Vingsted centret. Der var kampe lørdag og søndag. 3 hver dag. Nr. 1 og nr. 2 fra lørdagens kampe gik videre til en A-pulje og 3 og 4 gik videre i en B-pulje.

Lørdagens kampe var lidt delt. Vi tabte hele 9-1 til Lysabild, som vandt hele stævnet med en samlet målscore på 51-8. De var helt suveræne! Vi vandt 7-1 over Herlev og spillede 4-4 mod Aalborg. Det betød, at Aalborg gik videre til A-finalerunden med en målscore på -2 mod vores -1. Øv øv øv, men vi var alligevel godt tilfredse med resultatet.

Som altid er der hygge på værelset efter lørdagens kampe og fest i hallen om aftenen, hvilket godt kan have indflydelse på niveauet søndag! Lad os starte med at sige, at vi vandt vores pulje søndag og blev dermed vinder af B-puljen, hvilket udløste medaljer og en drikkedunk.

For lige at uddybe søndagens kampe lidt mere, så spillede vi 3-3 mod Ørsted, vandt 5-3 over Herlev og ikke mindst 2-1 over Ølstykke. De sidste 3½ minut blev spillet i undertal, da Eva fik en lille bitte udvisning. De 3 tilbageværende på banen stod imod presset og forsvarede målet mod konstant angreb. Da Ørsted og Hillerød også havde spillet uafgjort skulle vi vinde for at blive nr. 1 – og det gjorde vi. Super fedt! Vi har spillet mange gange mod Hillerød, og det er sjældent at vi vinder, men denne gang lykkedes det, og vi vandt som sagt puljen.

 

Følgende spillere var med: Helle Iversen, Viktoria Munch, Heidi Holmkvist, Majken Christiansen, Louise Vedel og Eva Nielsen. Alt sammen ledet af Henriette Seiersen, som sædvanlig havde organiseret og planlagt turen perfekt. Tak til alle for en god tur.