Menu

Gadstrup IF U13 drenge får flot 5. plads i international turnering i Berlin

image
27. maj 2016 kl. 09:18

Gadstrup IF U13 drenge deltog i pinsen i en stor international turnering i Berlin. Turneringen blev arrangeret af Dynamo Berlin, som er en af de næststørste klubber i Berlin. Turneringen havde deltagere fra 5 forskellige nationer og Gadstrup var oppe imod hold fra Holland, Tyskland og værtsklubbens eget hold Dynamo Berlin. Efter en hård start på turneringen rejste holdet sig i de sidste kampe, og det lykkedes at få revanche mod det hollandske hold fra indledende pulje i kampen om 5. pladsen, og dermed en resultatmæssig rigtig god afslutning på turneringen.

Ud over det rent sportslige havde turen også det formål at styrke sammenholdet og det sociale omkring holdet. Og på dette område levede turen op til forventningerne. Blandt andet blev der tid til en guidede cykeltur rundt i Berlin, hvor alle de store seværdigheder blev besøgt.

Deltagelsen i stævnet er blandt andet blevet muligt på grund af de tilskud vi har modtaget fra LIONS Ramsø, GIF’s Venner og Køge Bugt Anlægsgartner, hvilket vi gerne vil takke for. Ud over disse tilskud har holdet solgt tøj og lodder i og omkring Gadstrup.