Menu

Fodbold årgang 2007/2008 – så starter vi igen!

image
17. august 2020 kl. 16:25

Det skal ikke være nogen hemmelighed – det bliver vildt sjovt at spille fodbold for drengene i årgang 2007/2008 i Viby-Gadstrup (VG) Fodbold i efteråret!

Hvis du er ny som fodboldspiller eller måske har spillet før, er du også velkommen til at deltage sammen med en flok friske drenge fra Gadstrup og Viby hver mandag og torsdag til træning og til en masse spændende kampe i 11-mandsfodbold, som vi starter på nu.

Vi træner kl 17.30 til 19.00: hver mandag i Viby og hver torsdag i Gadstrup. Første træning var mandag den 10. august i Viby. Men det er ikke bare almindelig træning, som vi har planlagt i efteråret. Der bliver fuld fokus på TEKNIK, SPRINT, GOD FORM og SJOV og HYGGE.

For at gøre det ekstra spændende, har vi inviteret nogle super dygtige eksterne folk til at hjælpe og samtidig inspirere trænerteamet.

  • 2 gange i august får vi blandt andet hjælp til, med smil på læben og godt humør, at få drengene tilbage i god form efter en velfortjent ferie.
  • Den 31. august får vi besøg af en tidligere professionel fodboldspiller, der laver masser af øvelser til sprinttræning, så vi kan få nogle endnu hurtige spillere.

I september arbejder vi på flere træningsaftener med professionel assistance til tekniske øvelser, som kan løfte den del af drengenes niveau. Så hvis du heller ikke kan sige nej til nedenstående, så er det bare med at snøre støvlerne og komme afsted til træning. Skulle du eller dine forældre have spørgsmål er de velkomne til at kontakte Lars på 2321 2583.

 

SJOV OG GODT HUMØR

TEKNISK UDVIKLING

HURTIGE FØDDER

GOD FORM

KAMPE I 11-MANDSFODBOLD

GODE KAMMERATER

 

Vi ses.